Wells Gray Park
Door: MrGuideMrToebab
Blijf op de hoogte en volg Piet en Bert
13 September 2011 | Canada, Ottawa
Op 57 km hebben we de Bailys Chute bezocht. In Augustus en september komen de "Chinook zalmen" tot deze barrière. Omdat ze al zo'n 600 km stroomopwaarts gezwommen hebben komen ze deze "chute" niet meer op. Ze proberen het wel, (zie de foto). Veel van deze zalmen zijn zo uitgeput dat ze hier het loodje leggen en prooi zijn voor tal van roofdieren.
Verder een aantal watervallen bezocht, de foto's zeggen genoeg.
13 September 2011 - 20:56
Mandy:
Weer prachtige foto's! Groetjes van Cees en mij. -
14 September 2011 - 08:26
Yvonne En Loek:
Nou dat is het reisje wel dat jullie maken ! Geweldig die foto's wat een geweldige natuur, het is precies zoals ik het mij heb voorgesteld. Nu die beren nog Piet, ik zie ze achter elke dikke boom.Zo Fook nu ben ik aan de beurt kijk maar uit voor die beren je weet maar nooit ha ha.Je weet het Fook ik kan beter kletsen dan schrijven.Maar geniet er lekker van groetjes aan de andere.Loek en Yvonne. -
14 September 2011 - 10:23
Karin En Richard:
Hallo,
Het ziet er schitterend uit allemaal! Maar ik wil jullie ook op de foto zien. Het liefst onder aan de waterval of in het water mag ook...
xxx -
15 September 2011 - 01:25
Piet Fook Bert Lub:
Dank voor jullie reactie we zijn er blij mee, leuk om te lezen en wij vinden het leuk om al dat moois met jullie te delen,er komt nog meer.....
Liefs van ons viertjes. -
17 September 2011 - 08:39
Richard:
Wow! die zalm op de foto... echt ongelofelijk, moet een flinke zijn zeg. Ruige natuur daar aan de foto's te zien, supermoooi!
Leuk om de verslagen te lezen en foto's te zien zo vanaf thuis.
Hier gaat ook alles goed hoor, no worries geniet ze en groetjes vanuit Amersfoort.